Tjäna pengar med Trollerikungen

MENY

FÖRESTÄLLNINGEN

Trollkarlen Dozzie – Sveriges längsta trollkarl sätter upp en fartfylld trolleriföreställning tillsammans med er. Det blir en magisk resa för alla åldrar. Dozzie har spelat 3000 föreställningar och är alltid lika uppskattad – se referenser nedan. Att skapa en trolleriförsäljning och samtidigt tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen är att förena nytta med nöje. Missa inte tillfället att tjäna pengar samtidigt som ni får se Sveriges längsta trollkarl och han magiska show som han har uppträtt med över hela världen. 

Nu har du möjlighet att se Trollkarlen Dozzies prisbelönta trolleriföreställning. Detta är Sveriges mest bokade trolleriföreställning 10 år i rad. Det är en familjeföreställning som passar för alla barn mellan 4-99 år. Föreställningen är interaktiv med publiken och humor i fokus.

Vi får träffa Kevin Kanin som är en riktig låtsaskanin. Dozzie berättar om när han var på Zoo. Vi testar borttrollningsmaskinen. Men lugn, inga barn blir borttrollade. Det finns även nummer med i föreställningen som roar och ger den mer krävande publiken huvudbry. Försök att hänga med när Svenska mästaren i barntrolleri 2012 sätter fart.

Ni får allt säljmaterial av oss. Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi er för mer ingående information. 

Klicka på ”Kontakta oss” för att göra en intresseanmälan. Vi kommer att kontakta dig inom kort. 

Att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen och samtidigt ha roligt, det är vårt motto. 

RECENSIONER

VAD SÄGER PUBLIKEN OM DOZZIE

”Glöm Abrakadabra” Dozzie har en egen ramsa”

– Dagens Nyheter

”Publiken, båda vuxna och barn kiknade av skratt”

– Strängnäs Tidning

”Jag har aldrig sett min dotter skratta så mycket”

– Hanna Graf

”Showen var väldigt underhållande, även för oss vuxna”

– Samuel Fröler

Dozzie är på riktigt Stockholms kanske bästa och proffsigaste barnunderhållare. Inte många som kan fånga ett kalas med 5-9-åringar och få ALLA (inklusive vuxna) att vara trollbundna och magskrattande under så pass lång tid. Du kan sluta leta barnunderhållning nu! Du har hittat rätt!
Martin Lundström
Fakir
När folk frågar mig vad dom ska ha för underhållning för barn och familj är Dozzie alltid min första rekommendation. Han är bara bäst. Så är det.
Micke Askernäs
Mentalist, Artist och föreläsare