Tjäna pengar med Trollerikungen

MENY

ÄNTLIGEN ETT ROLIGT SÄTT ATT TJÄNA PENGAR TILL ER KASSA

GUIDE! STEG FÖR STEG TILL ATT UTÖKA KLASS-LAG- ELLER FÖRENINGSKASSAN

EN FÖRSTA KONTAKT

Du tar kontakt med oss genom att skicka in en intresseanmälan. Vi kontaktar dig och berättar mer om Trollerikungen och hur det går till att sätta upp en trolleriföreställning där ni tjänar pengar till klassen, laget eller föreningen. 

Ni förbinder er inte till något utan ni visar enbart ett intresse i steg 1.

BESLUT

När ni tagit ett beslut om att sätta upp en trolleriföreställning så kommer ni att boka föreställningen via ett formulär. Ni berättar för oss när och var ni vill att föreställningen ska vara. Vi kommer överens om detta tillsammans så att ni får god tid på er att sälja biljetter till showen  

Trollerikungen finns i hela landet så tveka inte att höra av er. Vi finns där ni är

SÄLJMATERIAL

Efter att ni har bokat föreställningen skickar vi ut allt säljmaterial till den ansvarige. Ni får affischer att sätta upp i närheten av er skola, mataffär eller på anslagstavlan i kommunen samt även antal beställda biljetthäften. Ex. 20 elever = 20 biljetthäften med tio biljetter i varje häfte. Alla biljetter är numrerade så det är lätt att hålla koll.

Det är tio biljetter i varje häfte och det finns även en guldbiljett till alla som säljer sina tio biljetter.

FÖRSÄLJNING

Nu har ni satt upp affischer och bestämt var ni ska sälja någonstans. Tänk på att showen är till för alla, inte enbart familjen. Biljetterna säljs för 150 kronor/styck. Säljer man alla sina tio biljetter får man en exklusiv Guldbiljett, som ger tillgång till backstage där man får träffa Dozzie och lära sig något magiskt. Osålda biljetter lämnas tillbaka.

Den ansvarige ser till att försäljningen redovisas

FÖRESTÄLLNINGEN

På föreställningsdagen har ni utsett några som ansvarar för insläppet. Biljetterna är perforerade så ni har lätt att redovisa biljettantalet. Tänk på att ni även kan ha ytterligare försäljning i och omkring showen. Allt för att dryga ut kassan. 

Sveriges längsta trollkarl kommer att underhålla er alla i cirka 40 minuter.

FINAL

Ni har precis satt upp en egen trolleriföreställning. Nu kommer det roliga. Hur mycket pengar har ni tjänat? Er kassör och eller ansvarig redovisar detta till Trollerikungen på plats efter showen.  Läs gärna mer om hur mycket ni kan tjäna.  

Ju fler som säljer desto mer pengar förstås. 

ETT MINNE ATT TA MED SIG

Ni kommer inte enbart att tjäna pengar. Förhoppningsvis kommer ni att få en oförglömlig upplevelse tillsammans och väldigt roligt. Det gör ingenting om trollerishowen blir roligare än det ni faktiskt tjänat pengar till. Det blir något att prata om när ni på cup, klassresa eller vad ni än väljer att göra för pengarna ni tjänar. 

SVERIGES LÄNGSTA TROLLKARL

TROLLERIKUNGEN FÖRKLARAR

HUR MYCKET VILL NI TJÄNA?

Ju fler biljetter ni säljer desto mer pengar till er. Exempel: Ni har 25 elever i klassen. Varje elev säljer ett häfte med tio biljetter. 
Ni kommer då att tjäna 11750 kronor på att ha er egna trolleriföreställning. Boka nu, för det kommer bli magiskt kul.